sâmbătă, 30 mai 2009

Targ la Curtea Veche








Am participat la targul pentru ziua copilului ARTISAN KIDS (29-31 mai 09) impreuna cu noua mea prietena creatoare de bijuterii fantezie, Daniela Tonsch (sper ca am scris bine numele de familie ca mereu ma incurc:P). Daniela, a creat special pentru acest targ foarte multe accesorii pentru fetite, bratari si cercelusi viu colorati, care au fost foarte apreciate de vizitatorii standului.

In prima zi vremea a tinut cu noi, insa a doua zi a targului ploaia nu ne-a mai ocolit si astfel a trebuit sa ne strangem produsele si sa plecam acasa.

Duminica, 31 mai, noi tot acolo vom fi, la Curtea Veche intre orele 10.00 - 20.00, daca vremea va fi ok.

Va asteptam cu drag!

Brosa buburuza ciufulita


Brosa buburuza lucarata manual pe etamina :)
Pret: 10 lei
Stoc: 1 bucata

Brosa albinuta ciufulita


Brosa albinuta lucrata pe etamina.
Pret: 15 lei
Stoc: 0

miercuri, 27 mai 2009

Brosa ciufulita


Brosa amuzanta, confectionata din etamina. Se pot crea diverse modele (buburuza, albinuta, broscuta etc). Pot fi folosite si in cadrul serbarilor de la gradinita.
Pret 20 lei/buc.
Pentru comenzi de + 10 buc - pret 15lei/bucata

vineri, 15 mai 2009

Pernuta parfumata

Pernute parfumate create din etamina, brodate manual, cu pana de paun naturala. Dimensiuni aprox. 10cm/10cm

Utilitate: ornament camera
Pret: 25 lei/bucata

Marturii

Marturii pentru nunta sau botez sub forma unor pernute parfumate de mici dimensiuni 5 cm/5cm ce pot oferi invitatilor o amintire de neuitat. Aceste pernute sunt confectionate din etamina brodate manual cu x-ulete sau stelute. Pe verso se pot adauga initialele si data evenimentului. Culorile folosite pentru ate si funde, vor fi alese de client. Utilitate: amintire nunta/botez, decoratiune camera parfumata Pret: 5 lei/ bucata (>80 bucati), 6 lei/bucata(<79 bucati)

Saculeti parfumati decorativi pentru camera






Saculetii sunt confectionati din material textil si au aplicata etamina brodata cu diferite semne traditionale, celtice sau florale. Sunt umpluti cu rumegus parfumat.

Utilitate: pot fi agatati in camera pentru improspatarea aerului. Parfumul florilor de camp, al liliacului sau al vaniliei, vin acum in casa ta!

Pret 8 lei bucata. Saculetii se pot imparfuma si dupa dorintele fiecaruia
Stoc: 4 bucati